De handigste dingen in je schuur

Of je nou een grote schuur hebt met een Palletwagen er in of een kleine schuur zonder Palletwagen er in. er zijn sommige dingen die iedereen wel in de schuur nodig hebt. Het kan moeilijk zijn om te weten welke dingen echt belangrijk en handig zijn om zelf te hebben en welke dingen je niet zo vaak nodig hebt en dus beter kan laten liggen in de winkel. Veel gereedschap is ook helemaal niet zo goedkoop en dan is het dus ook wel heel slim om strategisch te zijn in wat je koopt en wat je niet koopt. Als je zo een grote schuur hebt dan heb je waarschijnlijk een grotere passie voor klussen en heb je dus waarschijnlijk een hoger budget voor gereedschap, dan nog moet je wel een paar essentiële dingen aanwezig hebben.

Gereedschapskist

Je hebt dus in ieder geval een goede gereedschapskist nodig. Deze kan je in de meeste plekken wel vinden. Hij mag best groot zijn maar vooral stevig. Je kan er misschien eentje vinden waar nog verschillende compartimenten in zitten zodat je je gereedschap kan organiseren. In deze kist heb je je meest essentiële dingen nodig. Dit zijn spijkers en schroeven met daarbij natuurlijk een schroevendraaier. Eigenlijk heeft ieder huishouden ook een boor nodig en die bewaar je dan ook mooi in deze kist. Ook moet er in ieder geval een hamer in zitten en een zaag.

Essentiel

Dit zijn standaard dingen die je zo vaak nodig hebt dat je ze niet wilt hoeven lenen van mensen in je omgeving. Daarnaast is het heel handig om altijd een potlood erin te hebben om dingen te kunnen markeren. Ook heb je altijd wel een goede rol plakband nodig en een meetlint, dit zijn ook dingen die je veel vaker van pas zullen komen dan je denkt. Het is ideaal om ze allemaal in je gereedschapskist te hebben zodat je ze altijd makkelijk kan vinden en mee kan nemen als je iemand anders wilt helpen.