Een prachtige trap dankzij trapstickers

360x1000x0_love-hartje-30x8

Mijn vriend en ik wonen nu alweer 5 jaar in onze ‘nieuwe’ woning. Toen we hier voor het eerst kwamen wonen, hadden we allerlei tweedehands meubeltjes bij elkaar gezocht om in onze woning te plaatsen. Daarnaast hebben ook vrienden en familie nog bijgedragen door ons enkele meubels te geven. We hadden op dat moment niet het geld om allerlei nieuwe meubels te plaatsen, want we hadden net een huisje gekocht.
Nu zien de meubels er nog wel redelijk uit, maar toch zijn we onze inrichting een beetje beu. Zowel mijn vriend als ik hebben enkele weken geleden van baan gewisseld en ook daarom hebben we momenteel geen vetpot. Een geheel nieuwe inrichting zit er dus op dit moment niet in. Toch zaten we laatst te denken hoe we het beste onze woning kunnen aanpakken, want we willen toch echt graag iets anders. Na even gesproken te hebben met ennkele vrienden, hebben we besloten om eens een kijkje te nemen op internet. Wellicht konden we hier een oplossing vinden, want onze vrienden konden ons ook geen advies geven.360x1000x0_polo-club
Na een korte zoektocht zijn we op het idee gekomen om stickers op de meubels en de trap te plakken. Dat leek een heel voordelig idee, dat toch een mooi resultaat zou kunnen brengen. Nu moisten we natuurlijk wel nog een goede aanbieder vinden van deze stickers, want anders hadden we nog niets.
Enkele minuter later kwamen we op de site van Livingstickers terecht waar ze trapstickers verkopen. Wat een prachtige stickers hadden ze hier! Ook waren de prijzen echt heel laag en toch leek ons de kwaliteit goed. We hadden gelijk enkele stickers besteld en drie dagen later hadden we ze al in huis. Ze voelden heel stevig en zagen er nog mooier uit dan op de site. Een echte aanrader!

360x1000x0_108669456128573521480401475771023n