Windowdeco Glasfolie is de partner voor mij

windowdeco-4001Windowdeco Glasfolie. Je hebt er weleens van gehoord. Window Deco biedt verschillende soorten raamfolie aan. Zoals bijvoorbeeld statische raamfolie of transparante raamfolie. Prachtige afbeeldingen, toch? Zo is het aanbrengen van raamfolie aan het ruit van je woning bijvoorbeeld een leuk idee als je kind haar of zijn feest ten behoeve van diens verjaardag houdt. Of, wat dacht je bijvoorbeeld om het kunstwerk van je kind tot schilderij om te toveren en aan de decoratie van je woonkamer toe te voegen? Wist je trouwens dat je de folie op allerlei ondergronden kunt aanbrengen en voor vele doeleinden geschikt is?

statische_raamfolie_statische_hectende_raamfolie

transparante_raamfolie

Ik noem voor het gemak eens de vele voordelen van Window Deco op. Allereerst is er het voordeel van de gepersonaliseerde raamfolie (glasfolie). Dit blijkt ook uit een van de voorbeelden in de afbeeldingen die ik in dit blog artikel heb toegevoegd. Je krijgt ook daarnaast een uniek eigen ontwerp. Nu krijg je zelfs tot 20% korting. Ook krijg je een gratis aanwrijfspatel. En dat voor de lage verzendkosten van 3,99 euro. Nog net geen 4 euro. Ook bieden ze als voordeel een snelle levering. En je kunt de folie of sticker snel aanbrengen. Tenslotte heeft ie ook een lange levensduur.

Raamfolie Ontwerpen op Maat naar eigen Ontwerp

Deze folie kun je op vele ondergronden aanbrengen. Je kunt de folie echt op allerlei verschillende plekken aanbrengen, zoals bijvoorbeeld een schuur, etalage of spiegel. Wist je trouwens dat je de folie ook aan een glazen pui, douche of caravan kunt aanbrengen? Of, wat dacht je bijvoorbeeld van raamfolie op je boot?