Het is weer tijd om je horeca terrasmeubilair buiten te zetten!

Het lijkt er nu nog niet op, maar over niet al te lange tijd is het weer terrasjesweer. En daar wil jij, als horeca ondernemer, goed op voorbereid zijn. Dit is dus hét moment om je horeca terrasmeubilair eens goed te bekijken. Zijn de tafels nog heel en te stellen en zijn de stoelen nog comfortabel? Dan kun je desnoods een kleine reparatie laten uitvoeren. Bijvoorbeeld door de houten tafelbladen horeca te vervangen. Twijfel je? Dan is dit het moment om je horeca terrasmeubilair te vervangen. Weg met het oude en fijn weer eens nieuw horeca terrasmeubilair op je terras. Je zult merken dat je meer gasten krijgt als je terras er aantrekkelijk uitziet. Natuurlijk is een vriendelijke service en goed eten en drinken ook van belang, maar je horeca terrasmeubilair zorg voor de eerste indruk.

Kleed je horeca terrasmeubilair goed aan

Zet je allemaal dezelfde tafels en stoelen neer op je terras? Dan moet je ervoor waken dat het klinisch overkomt. Netjes is goed, maar te netjes kan onvriendelijk lijken en mensen er juist van weerhouden om jouw terras te betreden. Zet op iedere tafel een bloemetje of een plantje, zorg voor voldoende menukaarten en zet het tafelnummer duidelijk op de tafel. Ook een leuk tafelkleed op je horeca terrasmeubilair kan al een groot verschil maken. Wil je dat mensen lekker lang blijven zitten? Dan zul je daar wel iets voor moeten doen.

Maak het comfortabel!

Wil je dat mensen lekker lang blijven? Dan zul je ze een goede reden moeten geven. Natuurlijk scheelt het al enorm als je goed eten serveert en niet te traag bent met het serveren van drankjes. Maar er is meer. Je kunt je gasten niet in de kou laten zitten op je terras. Zorg dus voor lekkere warme kleden en, als het even kan, een goede terrasverwarming. Je zult merken dat jouw terras "the place to be" wordt deze komende lente en zomer. Hoe meer mensen, hoe meer gezelligheid, hoe meer omzet. En dan is de aanschaf van nieuw horeca terrasmeubilair zo weer terugverdiend.

Pas je meubilair aan aan je diensten

Heb je een eetcafé? Dan wil je dat mensen heerlijk op hun gemak kunnen eten en drinken. Heb je een ijssalon, dan wil je dat mensen even kunnen zitten om te genieten van hun ijsje. In het laatste geval is het wel heel fijn als het meubilair heel gemakkelijk te ontdoen is van plakkerige ijsresten. Desnoods door er de tuinslag of de hogedrukspuit op te zetten. Je moet dan wel meubilair kiezen dat dat aankan!