3 tips voor uw keukenrenovatie 

Met een beetje onderzoek en een paar tips, kunt u uw keuken te transformeren in een mooie, functionele ruimte. U hoeft geen fortuin uit te geven om uw keuken te updaten, en u kunt gemakkelijk de look bereiken die u wilt met een klein budget. Hier zijn 5 tips om u te helpen om aan de slag te gaan. De eerste stap is het maken van een inventaris van alle items in uw voorraadkast en kasten. Rekening houdend met hoe u de items in uw keuken wilt gebruiken kan het u helpen de beslissing te maken, welke items moeten worden vervangen.. U moet ook overwegen hoeveel onderhoud u bereid bent te doen voor uw nieuwe ontwerp. Wilt u graag uw keuken renoveren, maar weet u niet hoe dit moet? Lees dan deze blog! 

Licht doet veel

Het veranderen van oude verlichting kan helpen uw keuken er moderner uitte laten zien en het geeft u meer zicht in uw werkgebieden. Om extra licht toe te voegen, kunt u taakverlichting installeren in de hoeken van uw keuken. Deze goedkope en eenvoudig te installeren lampen zijn ideaal voor het verlichten van donkere hoeken in de keuken. Voor extra verlichting kunt u overwegen om oude gloeilampen te vervangen door LED-lampen. Ledlampen gaan langer mee dan hun gloeiende tegenhangers en verbruiken veel minder energie. Een heldere, meer open ruimte zal uw hele keuken groter en meer uitnodigend doen aanvoelen.

Materiaal en materieel 

Investeer in nieuwe apparatuur en werkbladen. Deze zullen jarenlang meegaan, en als u besluit om in de toekomst te verkopen, zal uw nieuwe keuken meer geld waard dan de oorspronkelijke prijs. Wanneer u uw keuken update moet u rekening houden met doorverkoop waarde. Voor het beste rendement op uw investering, kunt u het beste voor solid-surface tellers en werkbladen gaan. Ze kosten misschien meer, maar ze zullen vele jaren meegaan.

Hoewel aanrechtbladen en kasten altijd top keuzes zijn, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de details. Zo wordt er flink wat tijd en geld in kasten geinvesteerd. De deuren worden vele malen per dag geopend en gesloten. Door slijtage kunnen de scharnieren bovendien los gaan zitten. Het kopen van nieuwe kasten met nieuwe deuren en scharnieren kan duur zijn, vandaar dat uw kasten stevig en functioneel moet zijn.

Bij het kiezen van het type apparatuur en kasten voor uw keuken, zorg er dan voor om  over uw levensstijl en behoeften na te denken. Misschien heeft u het liefste meerdere apparaten of een grote pantry, al dit moet u in overweging te nemen. Denkt u ook eens over uw kookgewoontes na. Misschien wilt u een aantal trendy functies in de keuken integreren. Als u een minimalist bent, maak dan van uw koelkast het middelpunt van uw huis. Het zal het meest praktische en functionele deel van uw huis zijn.

Materiaal 

Bij het plannen van een keuken make-over, is het belangrijk om te kiezen voor een kleurenschema. Zo kunt u bijvoorbeeld uw keuken spuiten. Hoewel veel mensen van gedurfde kleuren en klassieke kleuren houden, kunt u het kleurenschema overwegen, dat past bij uw persoonlijkheid. Echter, met behulp van een meer neutraal kleurenschema, kunt u ook voorkomen dat u nieuwe apparaten moet kopen en bestaande oppervlakken moet overspuiten. Dit houdt het project meer betaalbaar en zo worden de laatste trends in uw ontwerp opgenomen.