Bij Maxilia vind je relatiegeschenken die je naar hartenlust kunt bedrukken

maxilia-logoVandaag weer een bijdrage met betrekking tot design, want bij Maxilia vind je relatiegeschenken die je naar hartenlust kunt bedrukken – en voor elke (aspirant-)designer onder ons is dat goed nieuws natuurlijk.

Iedereen ontwerper!

Het leuke aan die vrijheid is dat iedereen een ontwerper kan worden, want Maxilia heeft een heel handige tool waarmee je met het grootste gemak je eigen ontwerp kunt finetunen. Zo kan eenieder van ons dus z’n eigen ontwerper worden! Met relatiegeschenken doe je de ontvangers echt een groot plezier – en het neveneffect is bovendien dat ze jou en je bedrijf met iets positiefs (gaan) associëren. Daarmee is het ook uitermate geschikt om niet alleen als relatiegeschenk bij bestaande klanten in te zetten, maar ook als introducerend of promotioneel geschenk.

166

Bij Maxilia vind je heel uiteenlopende relatiegeschenken, in wel zestig verschillende categorieën. Van aanstekers tot ballonnen, van chocolade tot gadgets, van ijskrabbers tot keycords, van mokken tot gereedschap, van mutsen tot pennen – al het denkbare vind je er. En alles hiervan kan bedrukt en dus volledig gepersonaliseerd worden. Bovendien zijn er binnen de categorieën heel veel verschillende, uiteenlopende artikelen om uit te kiezen, er is variatie genoeg.

174

Ook kun je er met elk budget terecht! Sowieso kun je uit de artikelen zelf op prijs een selectie maken, maar ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen in een kleine oplage te bestellen – op die manier kan ook de particulier (die een leuk geschenk ter ere van bijvoorbeeld een feestje of speciale gelegenheid wil organiseren) z’n slag slaan hier.