Profiteer bij Holland Warmte van veel voordeel op de Remeha Tzerra

1Vandaag een bericht dat wat praktischer van aard is. Immers, ik zou graag het een en ander over de basisvoorzieningen van een woning willen aanstippen. Voor ieder mens is het van groot belang een warm huis te hebben – en dat bedoel ik dan zeker niet alleen in overdrachtelijke zin. Essentieel is dat je het ook echt goed warm kunt krijgen in huis – en mijns inziens van evenzo groot belang is dat je dit op duurzame wijze doet. Daarom wilde ik je tippen op de Holland Warmte Remeha Tzerra cv ketels die momenteel grote kortingen genieten.

Een cv ketel van Remeha via Holland Warmte

21Onlangs heb ik zelf van Holland Warmte een Remeha Tzerra aangeschaft en ben hierover zeer tevreden. De cv ketel is bijzonder compact, hetgeen bij mij thuis veel ruimte bespaart, hij meet slechts 55 bij 37 bij 27 centimeter – en dat is echt enorm weinig voor een ketel. Het is een bijzonder energiezuinige ketel en dat maakt ‘m ook erg aantrekkelijk, ik bespaar er echt mee op mijn energierekening. Bovendien bespaar ik extra doordat ik gebruikmaak van de label A pomp, die me nog eens extra zuinigheid oplevert. Lees je daar zeker over in als je voor de keuze van een cv ketel staat!

Voordeel van Holland Warmte vind ik bovendien dat je ‘m na de gebruikelijke 24 maanden fabrieksgarantie tot dertien jaar na de aanschaf kunt verlengen. Het bedrijf gelooft echt in dit product en laat het merken ook! Op twee manieren kun je op dit moment korting krijgen, namelijk via de fabrikant Remeha, die tachtig jaar bestaat en een korting van tachtig euro biedt plús de kans je ketel volledig gratis te winnen (!), en ook via Holland Warmte zelf, dat in het kader van het vijftigjarig bestaan van het bedrijf tevens een fikse korting hanteert. Hieronder de huidige prijzen, wees er snel bij!

25