Even voorstellen: Wilfred Kalf, meubelmaker

Als je op zoek bent naar een goede meubelmaker, dan moet je eens op de site van Wilfred Kalf kijken. Toen ik voor het eerst van deze man hoorde en op zijn website keek, heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat een geweldige interieurstukken kan deze man maken en allemaal zeer uniek. Geen enkele tafel of kast is ergens ander in de wereld te vinden. Het leuke aan Wilfred Kalf is dat hij zelf zijn hout uit het bos haalt en laat drogen voor verwerking.   

Zeer apart meubilair

Ook bestaat er de mogelijkheid wanneer je een oude boom in je tuin hebt staan en deze moet plaats maken voor bijvoorbeeld een tuinhuisje, dan kan je deze boom ook laten verwerken tot een mooie tafel. Het leuke is dan dat de boom alsnog een functie heeft, deze keer als een tafel voor in de woonkamer.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze meubelmaker, dan moet je beslist eens op de de site gaan kijken van Wilfred Kalf. Hier zie je verschillende projecten die hij gemaakt heeft, je zal je ogen hier uitkijken. Wat dacht je van het idee om een bureau op 14 poten in je werkkamer te hebben staan?