Heerlijke stoelen voor in de zon

Je ziet ze vaak wanneer je op vakantie bent in een skigebied. De welbekende houten stoelen waar een doek van boven naar beneden hangt zodat je heerlijk kunt zitten in de zon. Op skivakantie zijn ze vaak gesponsord of hebben de kleuren van het restaurant. Maar er bestaan nog veel leukere varianten van deze houten stoelen. Deze stoelen zijn namelijk ideaal om in de zon te zitten. Wat dus ook gebeurt in de pauze tijdens de wintersport. Maar om in de lente of zomer in deze zonnestoel te zitten is misschien een nog veel beter gevoel. Je kan de stoel namelijk ook aanpassen op de ligstanden. Zo kan je de stoel redelijk rechtop zetten waardoor je een actieve zit hebt en heerlijk een boekje kan lezen. Maar de stoel kan ook helemaal op de achterste stand worden gezet. Hierdoor kom je bijna onderuit te liggen en kan je heerlijk met je ogen dicht van de zon genieten. Hier zitten natuurlijk ook nog wat standen tussen. Je kan hem dus bijna voor elke vorm van zitten gebruiken in de zon.

 

Verschillende kleuren lopers

Deze Zonnestoel ziet er ook nog eens prachtig uit. Dit komt omdat de lopers in veel verschillende kleuren voorkomen. Er kan ook gekozen worden voor vrolijke strepen. Dit kan van alle kleuren van de regenboog gaan tot alleen maar blauwe strepen. In elke uitvoering ziet de zonnestoel er heel vrolijk uit en zit ook nog eens heerlijk. Er kan ook nog gekozen worden voor een zonnestoel met armleuning. Dit kan handig zijn als je graag je armen ergens op laat steunen wanneer je een boek leest. Het voordeel van deze zonnestoelen is dat ze ook heel makkelijk op te bergen zijn. Wanneer je ze inklapt zijn ze namelijk helemaal plat. Zo kan je ze makkelijk in de schuur opbergen. Ook kan dan de loper gewassen worden, deze is gemakkelijk los te halen. 

 

Strandstoelen

Wanneer men zo een soort stoel ook graag naar het strand mee wil nemen is er zelfs een speciale Strandstoel hout! Deze zijn speciaal gemaakt om mee te nemen naar het strand. Ze zijn namelijk compact op te klappen en kunnen makkelijk worden meegenomen naar de volgende bestemming. De strandstoel weegt namelijk maar 4,5kg. Ook kunnen de lopers van deze strandstoel gewassen worden in de wasmachine. Aangezien de loper op het strand nog wel eens vies kan worden is dit heel fijn. Ook zijn er strandstoeltjes speciaal voor kinderen. Zo kan de hele familie lekker zitten op het strand of in de tuin.