TIPS VOOR EXTERIEUR ONTWERP

Klaar om uw stoeprand aantrekkingskracht te vergroten en weer verliefd te worden op uw huis? Deze tips helpen je bij het creëren van het exterieur van uw huis. Zo wordt uw huis weer aantrekkelijk voor u en uw potentiële gasten.

VOEG KLEUR TOE

Voeg grote visuele interesse toe met een opvallende voordeur. Een scheutje geel of oranje maakt een heldere statement. Er kan ook gekozen worden voor een diepe tint rood of paars om niet te fel over te komen. Zorg ervoor dat de kleur opvalt, maar nog steeds binnen het bestaande buiten kleurenpalet past. Wanneer u dit niet doet kan het zijn dat het exterieur uit balans lijkt.

voordeuren

PAS DEURKOZIJNEN AAN

Creëer een samenhangende buitenkant van je huis door je buitendeur en garagedeur kozijnen aan te passen. Overweeg om de kleur van uw deurkozijn aan te passen aan de hoofdkleur van uw huis. Kies dezelfde frame stijl voor alle buiten- en garagedeuren.

Wanneer u een frame stijl kiest, moet u ervoor zorgen dat deze de algehele stijl van uw huis aanvult. Vergeet niet om de raamkozijnen te matchen met alle andere deurkozijnen zodat u consistent blijft in uw design.

TOEVOEGINGEN AAN HET HUIS

Om uw tuin net als uw huis een mooi touch te geven kunt u ervoor kiezen om in plaats van een aanbouw bijvoorbeeld voor een serre te kiezen, of een terrasoverkapping. Dit zijn mooie aanvullingen voor het huis waar u gasten kunt entertainment met een diner of een feestje. Het onderhoud aan een serre of terrasoverkapping is ook ideaal waardoor u dubbel geniet van comfort. Ook kunt u een serre of terrasoverkapping helemaal naar smaak laten ontwerpen zodat deze mooi bij uw huis past. Bij van van EE kunt u hier meer informatie over krijgen of een offerte aanvragen.