Budgettips: Meubels en woonaccessoires kopen 

meubels black friday

Toe aan nieuwe meubels of ga je binnenkort verhuizen? Je uitzetlijst alleen al kost vaak al een hele berg geld. Laat staan al die dure grote meubels die je moet hebben. Denk aan een kast, bed, eettafel bank en salontafel. Je kunt hierbij alle euro’s gebruiken als je op zoek gaat naar leuke meubels en woonaccessoires. Wij geven je daarom 3 tips om budgetproof jouw meubels in te slaan!

1. Tweedehands

Goedkoop een kast, tafel of leuke woonaccessoires op de kop tikken? Breng dan eens een bezoek aan een kringloopwinkel of tweedehandswinkel. Mensen doen vaak nog gloednieuwe, of meubels met minimale gebruikssporen al weg. Omdat ze bijvoorbeeld gaan samenwonen en overgebleven meubels kwijt willen, of omdat ze uitgekeken zijn op bepaalde meubelstukken. Geen fan van gebruikte spullen? Met een likje verf zijn ze toch weer een soort van nieuw! Je kan een tweedehands item natuurlijk ook alleen tijdelijk even neerzetten totdat jij hebt gespaard voor een mooi, nieuw meubelstuk. 

meubels black friday

2. DIY-projecten

Nog een hele handige budgettip is het maken of opknappen van meubels. Een goedkope salon- of eettafel gezien, maar niet in de juiste kleur? Schuur de tafel, prime het blad en voeg een likje verf toe in de gewenste kleur. Een sidetable kun je heel makkelijk zelf maken door bijvoorbeeld Ikea planken aan elkaar te bevestigen of maak een mooie fruitschaal door een kom en een bord van de Action op elkaar te lijmen en in de gewenste kleur te spuiten. Leuk om te doen en super budgetproof! 

3. Shop tijdens Black Friday

Meubels voor een lager bedrag shoppen? Wacht dan tot er leuke kortingen verschijnen. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday. Shop meubels black friday met soms wel 50% korting. Aan het einde van de rit scheelt dit toch een hoop geld dat je weer aan andere meubels of woonaccessoires kunt besteden. Scoor jouw nieuwe salontafel, eetkamerstoelen of bank dus in november! 

Weet jij nog meer tips om zo goedkoop mogelijk jouw meubels bij elkaar te scoren?