Een kunststof voordeur is perfect!

kunststof voordeur

Met een kunststof voordeur ben je verzekerd van een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat die beschikt over veel mogelijkheden.  Door een goed advies en vakkundige plaatsing kun je bij verschillende bedrijven altijd een deur kopen die perfect bij de stijl van jouw woning past. De kunststof deuren zijn perfect van ontwerp tot de techniek. Daarnaast voldoen de deuren aan het politiekeurmerk en de nieuwste normen op gebied van wind en waterdichtheid. 

voordeuren

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een kunststof voordeur? 

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van deuren die van kunststof gemaakt zijn? Dit zijn de voordelen van een zo’n deur: 

  • Hoge isolatiewaarde: De deuren bieden de perfecte isolatie tegen zowel warmte en kou. Dat betekent dus in de zomer een koeler huis en in de winter een lagere energierekening. 
  • Brandwerend: Kunststof vat niet enkel moeilijk vlam, maar is ook zelfdovend. Hierdoor zijn deze deuren zeer brandveilig. 
  • Kostenbesparend: In vergelijking met houten deuren zijn deuren van kunststof een stuk goedkoper. 
  • Inbraakwerend: Kunststof is zeer stevig en daardoor een waardevolle toevoeging met inbraakpreventie. 
  • Duurzaam en onderhoudsvrij: Daarnaast zijn ze kleur en vormvast waardoor ze jarenlang mooi blijven.
Voordeuren

Wat is een kunststof draai kiep deur? 

Bij een kunststof draai kiep deur heb je de mogelijkheid om een of meerdere deurdelen te openen. Ook kun je de draai kiep deur op de kantelstand zetten waarbij deze naar binnen toe open gaat. Een duurzame en ook zeker een mooie oplossing voor onder andere balkondeuren.