Een verrassende woonshop

Als je jezelf eens goed wilt laten verrassen ga je naar de woonshop van superwoonwinkel. In deze woonshop vind je allerlei opmerkelijke en handige artikelen, waar je normaliter nooit aan denkt als je op zoek gaat in een interieurwinkel. Bijzondere producten die er te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld schoon- en droogloopmatten, beddengoed, badkamerbenodigdheden en allerlei soorten beschermingsmiddelen voor jouw dure meubels. Om je eetkamertafel te beschermen is er een zeer groot assortiment aan tafelkleden te koop. Er zijn linnen tafelkleden, transparante tafelkleden en tafelkleden met een plastic coating. De keuze bij deze woonshop is enorm en de prijzen zijn heel scherp.

Verrassende producten

Je komt bij deze woonshop ook producten tegen die je helemaal niet verwacht in een interieurwinkel aan te treffen. Kijk bijvoorbeeld eens onder de categorie Tuin. Die vind je bovenaan in het menu. Door er met de cursor op te gaan staan krijg je een vervolgmenu te zien. Naast kussens voor het tuinmeubilair vind je er ook hokken voor kippen en konijnen. Misschien onverwacht, maar het kan ook een goede inspiratie zijn om een paar van deze gezellige huisdieren aan te schaffen.

Advies vragen bij de klantenservice

Zoals bij elke woonshop heeft ook www.superwoonwinkel.nl een klantenservice. Daar werken deskundige medewerkers die je overal advies over kunnen geven. Zij zijn uitstekend op de hoogte van de eigenschappen van de producten op de website en kunnen je ook helpen om de juiste afmetingen van producten te bestellen. Het afrekenen bij deze woonshop biedt veel vrijheid. Je kunt op de traditionele wijze met iDeal, PayPal of met een creditcard afrekenen, maar je kunt ook kiezen voor een systeem waarbij je bestelling eerst thuis wordt afgeleverd. Dan kun je checken of alles volgens afspraak is geleverd. Je hebt dan nog veertien dagen de tijd om de factuur te betalen.