Er moet een woning leeg en dan?

woning opleveren

Je gaat eindelijk verhuizen maar je moet de huidige woning opleveren in de originele staat. Met een nieuwe woning waar al genoeg moet gebeuren heb je geen tijd ook de woning die je verlaat nog eens onder handen te nemen. Hier komt Wovia om te hoek kijken, zij nemen al het werk uit handen door de diensten die zij leveren. De verhuurder is al komen kijken en heeft de eisen doorgegeven, gelukkig hoef je hier u geen zorgen meer over te hebben. Zelfs het vervoer van de meubels en andere spullen kun je met een gerust hart overlaten aan dit bedrijf. 

woning opleveren

Prettig persoonlijk contact

In veel gevallen volgt er na een telefoontje een persoonlijk gesprek om door te nemen wat er allemaal moet worden gedaan bij de woning opleveren. Natuurlijk is het eerste waarover gepraat moet worden de datum van oplevering, als we die weten kunnen we een plan van aanpak maken. Moeten alle spullen mee, of moeten er bepaalde spullen ergens anders heen zoals een goed doel. Hebben we alles in kaart gebracht dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Ga je akkoord dan wordt het werk ingepland, wanneer de dag aangebroken is gaan we hard aan het werk voor je.

woning opleveren

Opleveren van een huurwoning

Bij een huur woning opleveren zijn er in de meeste gevallen specifieke eisen, je moet de woning in de originele staat opleveren. De meeste mensen bewaren geen tientallen jaren deuren die er ooit eens uit zijn gehaald. Wovia regelt het allemaal voor je, jij geeft de wensen en eisen door en zij regelen het allemaal voor je. Geen zorgen, op de dag dat het opgeleverd moet zijn is alles keurig weer zoals het jaren geleden was. Niet alleen de grote klussen, maar ook de details zoals het verwijderen van gordijnen of verlichting behoort tot de taken die zij verrichten.