Het leukste behang voor in de kinderkamer vindt je hier!

jongensbehang kopen

Wil je de kinderkamer een compleet nieuwe look geven? Dan is de juiste behang een van de belangrijkste basisonderdelen. Kies eerst een leuke verfrissende behang uit en schaf daarna pas alle andere meubels en accessoires voor in de kinderkamer aan zodat je zeker weet dat alles goed bij elkaar combineert. In dit artikel heb ik wat verschillende soorten behang voor op een kinderkamer voor je op een rij gezet.

jongensbehang kopen

Dieren behang

Dit behang is tijdloos. Alle kinderen vinden dieren leuk en willen niets liever dan hun lievelingsdier op hun eigen muur. Als je jongensbehang gaat kopen is het behang met dinosaurussen erg populair. Vrijwel alle jongens zijn fan van de dinosaurussen. Ook zijn dieren als de tijger, leeuw, giraffe, olifant en zebra erg populair onder alle kinderen. Er is ook behang met een dierenprint in plaats van hele dieren. Wellicht is dit wat voor op de kamer van je kind.

Bloemen behang

Vooral voor meisjes is het bloemenbehang erg leuk. De meeste meiden vinden bloemen er leuk. Het ziet er kleurrijk en gezellig uit en dat is waar alle kinderen van houden. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende soorten bloemen.

Behang met auto’s

Vooral jongens zijn erg fan van dit behang met auto’s. Als je jongensbehang kopen moet je goed de verschillen bekijken. Je hebt bijvoorbeeld behang met heel veel verschillende kleine autootjes, maar je hebt ook behang met één grote auto erop. Bekijk dus samen met je kind wat hij of zij het leukste vind.

Behang met prinsessen

Dit prinsessen behang is de droom van de meeste meisjes. Ze hebben dan hun eigen prinsessen kamer en voelen zich net een echte prinses. De kleur roze past perfect bij dit behang en maakt de prinsessenkamer dan echt helemaal compleet.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben kunnen doen uit dit artikel en dat je nieuw behang voor de kinderkamer uit gaat zoeken.