Hulp bij het achterlaten van een woning

Bij het woord seniorenhulp kan je veel dingen denken. Onze bedrijf seniorenhulp Nederland biedt oplossingen voor een verhuizing, een oplevering huurwoning of een eventuele woningontruiming. De dienst als verhuisbedrijf dus in de breedste zin van het woord. Alle werkzaamheden die maar voor kunnen komen met betrekking tot het goed achterlaten van een huis, tot het opnieuw inrichten van een woonplek kunnen met onze hulp zorgeloos uitgevoerd worden. Bij een verhuizing of woningontruiming komen altijd meer dingen kijken dan enkel het verplaatsen en uitzoeken van de inboedel.

Hulp voor wie en wat?

Veelal worden onze diensten ingezet voor ouderen, en tevens voor minder valide doelgroepen. Maar ook kunnen familieleden belast zijn met de nodige taken, bijvoorbeeld bij een overlijden. Denk je dat onze seniorenhulp handig voor jou zou zijn, dan kan je altijd een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aanvragen. Doordat we meer zijn dan alleen een verhuisbedrijf, nemen we graag de tijd om te kijken waar wij allemaal ondersteuning bij zouden kunnen geven. Je kan hierbij denken aan de oplevering huurwoning die moet voldoen aan bepaalde eisen. Wij zorgen er voor de woning hier volledig aan voldoet.

Bruikbare spullen worden niet vernietigd

Wij werken samen met diverse stichtingen, zodat nog bruikbare spullen een goede bestemming krijgen en niet vernietigd hoeven te worden. Dit is voor veel mensen en ouderen fijn om te weten. Vaak kunnen niet alle spullen mee naar een nieuwe woning. En dat deze dan een goede plek krijgen is een prettig gevoel. Wij doneren deze spullen, er wordt dus geen verkoop of handel mee uitgevoerd door ons.