Vrijstaande pakketbrievenbussen een mooie eyecatcher bij de voordeur

Steeds meer en steeds vaker bestellen we online. Hierdoor krijgen we ook steeds vaker een pakketje binnen. Het kan voorkomen dat je niet thuis bent op het moment dat de bezorger jouw pakketje komt brengen. Daar is nu een oplossing voor! Het plaatsen van een vrijstaande pakketbrievenbus.

Vrijstaande pakketbrievenbussen het gemak voor de bezorger en voor jou!

Door een vrijstaande pakketbrievenbus te gaan gebruiken van my-esafe.be doe je niet alleen jezelf een plezier maar ook de pakketbezorger. De pakketbezorger loopt er dan niet meer tegenaan dat er niemand thuis is en hij of zij moet gaan vragen bij de buren of ze het pakketje aan willen nemen, of nog erger, dat ze het pakketje weer mee terug moeten nemen.

Nu denk je misschien, maar dan kan toch iedereen in mijn pakketbrievenbus komen? Nee dat is niet zo. Je pakketbrievenbus is namelijk ook voorzien van een code die je kunt delen met de bezorger waardoor alleen hij of zij er nog in kan komen buiten jou om.

Handig bij bezorgen maar ook bij het ophalen

Vrijstaande pakketbrievenbussen zijn niet alleen handig om jouw pakketje te laten bezorgen maar ook om ze op te laten halen. Heb jij een pakketje ontvangen maar je bent niet tevreden over de inhoud en het moet retour gezonden worden dan kan dit. Je zet je pakketje in de pakketbrievenbus, geeft bij de bezorger aan wat jouw code is en hij of zij kan het dan heel makkelijk eruit halen wanneer hij bij jou komt.

Let er wel op dat niet alle bezorgdiensten ook een ophaalservice hebben. Soms moet je voor het retour sturen van jouw pakket naar een servicepunt toe gaan waar je dan het pakket in kan leveren. Zij zorgen er dan voor dat het terug gaat naar het bedrijf wat jij op het pakket hebt aangegeven.

De pakketbrievenbussen zijn dus multifunctioneel te noemen. Je kunt er niet alleen maar pakketjes en post mee ontvangen maar je kunt ook via deze pakketbrievenbus pakjes op laten halen. Zo heb je dus 2 vliegen in 1 klap en hoef je er niet meer per se voor thuis te blijven om jouw pakketje in ontvangst te nemen.

Kies de kleur die jij wilt

De pakketbrievenbussen zijn te verkrijgen in heel veel verschillende kleuren. Ze zijn te verkrijgen in alle RAL kleuren die er zijn. Zo is er dus voor bij elke woning een mooie pakketbrievenbus te verkrijgen. Op deze manier kun je hem dus helemaal afstemmen op de kleuren van je huis of van je deur en kozijnen. Als jij het RAL-nummer weet van de kleur verf die is gebruikt kan jij dezelfde kleur pakketbrievenbus bestellen.  

Pakketbrievenbussen zijn er in een vrijstaand model maar er zijn ook hele mooie modellen die je kunt ophangen aan de gevel. Het is maar net wat jij zelf mooi en handig vindt om te doen. Ook zijn ze er in diverse formaten. Kijk dus goed welke model dat jij mooi vindt en welke jij nodig hebt.