Waarom is een betonlook gietvloer handig?

betonlook gietvloer

Wanneer je gaat verhuizen, dan heb je allerlei verschillende dingen die je moet aanschaffen. Naast spullen en meubels die het interieur vormen, zijn er ook grotere keuzes die gemaakt moeten worden. Zo zijn de kleur van de muren en de vloer bijvoorbeeld belangrijke onderdelen van het huis en is het belangrijk dat je hier op tijd mee begint. Nu heb je allerlei verschillende vloeren waar je uit kan kiezen. Nu komen de gietvloeren tegenwoordig erg veel voor, nu heb je hier ook verschil in. De betonlook gietvloer is een populaire keuze, het straat strak en modern in een huis. De unieke en strakke look in huis vinden veel mensen mooi, want je ziet de vloeren veel terug. Naast dat de vloeren een mooi uiterlijk, brengt het ook andere voordelen met zich mee.

betonlook gietvloer

Voordelen?

De betonlook gietvloer geeft een strakke en moderne look aan je huis, je kan het interieur en de meubels goed aanpassen op de kleur van de vloeren. De vloer geeft namelijk een rustig beeld aan de ruimte, waar de meubels goed bij passen. Daarnaast onstaan er een stuk minder krassen of andere beschadigingen op de vloer. Vooral als je kijkt naar laminaat, daar komen snel beschadigingen op. Op de gietvloeren die je nauwelijks beschadigingen, dit komt ook door het sterke materiaal wat er gebruikt wordt.

Materialen?

Voordat je de betonlook gietvloer kan creëren, moet er eerst een stevige dragende vloer liggen. Wanneer die vloer gelegd is, dan wordt er met een bepaalde vloeistof de vloer gevuld met de vloeistof. Een gietvloer is dus een afwerkvloer. De gietvloeren worden meestal van kunststof gemaakt, wel heb je hier verschillende soorten in. Namelijk een vloer van epoxy en een vloer die op basis van polyurethaan, beide materialen zijn prima te gebruiken en het verschil is niet veel.